Customer Relationship Manager

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Sales op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een energieke, resultaat gerichte en ervaren

 

                        Customer Relationship Manager  

Ben jij een enthousiaste proactieve leider die ook graag de puntjes op de “i” zet,

Dan is dit de baan voor jou!

De afdeling Inside Sales is volop in ontwikkeling en wij zijn op zoek naar iemand die zich graag wil bezighouden met het verder ontwikkelen van de collega’s, organisatie en beleid van deze dynamische afdeling. Je stuurt onze afdeling Inside Sales aan op een persoonlijke, efficiënte en nauwkeurige wijze.

Je leidt de groeiende afdeling (momenteel 7 personen) naar een hoger niveau en samen realiseren jullie op efficiënte wijze een optimale customer responsiveness. Je bewaakt de belangen voor je eigen afdeling en zorgt daarbij ook voor optimalisatie van samenwerking met andere bedrijfsonderdelen. Je begrijpt de samenhang tussen jouw afdeling en andere processen en weet daarbij de juiste afwegingen te maken in het belang van de collega’s, klanten en de organisatie.

Procesmatig werken en continue verbeteren is een wezenlijk onderdeel van je werkzaamheden. Je draagt zorg voor betrouwbare en kwalitatieve output van je afdeling, waarbij je regelmatig afstemt met collega’s en klanten. Hierbij weet je de juiste balans te vinden tussen procesefficiency en klantgerichtheid. Jij durft kritisch te zijn op de kwaliteit van inkomende vragen en opdrachten, maar staat ook voor hoogwaardige output van je afdeling. 

Ook onder druk blijf jij in control en de stabiele factor van de afdeling. Maar je ziet er wel op toe dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en afgesproken KPI’s zorgvuldig worden bewaakt. Je staat voor je mensen en zorgt voor de juiste randvoorwaarden.

Jouw profiel http://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=twtrhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=opxhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=pubhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=rbcnhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=goohttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=fbxhttp://pixel-geo.prfct.co/seg/?add=2009978,2108097,2108077&source=js_tag&a_id=29367   

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau
  • Tenminste vijf á tien jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een technische omgeving
  • Je hebt een trackrecord op het inrichten of verbeteren van procedures en werkinstructies
  • Je bent als leider in staat mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Je weet te inspireren, motiveren en te confronteren
  • Je haalt inspiratie uit het managen van veranderingstrajecten en de daarbij behorende groepsdynamische processen
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor het bereiken van resultaten
  • Goede communicator, pro actief en zelfsturend
  • Administratief ben je sterk. Je werkt zeer accuraat, netjes en je beschikt over goede analytische vaardigheden. Je beschikt over goede schrijf –en presentatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
  • Je rapporteert in deze rol aan de Chief Commercial Officer

Wij bieden

We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol.

Klantbeleving en -tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij leveren dan ook alleen maar kwalitatief goede producten. Wij binden graag de beste mensen aan ons en daar investeren we in. Ons doel is een samenwerking op lange termijn, zowel met onze klanten als onze medewerkers. We bieden jou een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines binnen HortiMaX en je werkt in een enthousiast team van experts die onze rol van marktleider op het gebied van tuinbouwautomatisering willen verstevigen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Michèl de Wit, Chief Commercial Officer bij HortiMaX via 015-3620300.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV. Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong[a]hortimax.com. Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.

Upcoming events

2017

Expo Agroalimentaria
14-17 November
Irapuato, Guanjajuato, Mexico

MJBizConference
15-17 November
Las Vegas, USA

Yugagro
28 Nov. - 1 Dec.
Krasnodar, Russia

Growtech Eurasia
28 Nov. - 1 Dec.
Istanbul, Turkey

2018

SIVAL 
16-18 January
Angers, France

IPM Essen
23-26 January
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 February
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 February
Gorinchem, The Netherlands