Product Engineer Water Treatment

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.
Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling R & D op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een innovatieve en resultaat gerichte 

             PRODUCT ENGINEER WATER TREATMENT 

Met een gedegen kennis van de huidige stand van de techniek en een actieve belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van irrigatie en water behandeling.

Op de afdeling R&D van ons bedrijf vindt de ontwikkeling plaats van (nieuwe) producten. Binnen deze afdeling zorg je als Product Engineer Water Treatment dat commerciële en technische eisen en wensen worden geanalyseerd en vertaald in een doordacht productontwerp. Je werkt in projectteams samen met collega’s van R&D en Operations. 

Jouw profiel     

  • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde op minimaal HBO niveau 
  • Praktische ontwerp- en tekenervaring en kunnen werken met CAD systemen
  • Affiniteit met watersystemen in de tuinbouw 
  • Uitgebreide materiaalkennis en grondige kennis van hydrodynamica
  • Je bent analytisch en je werkt zorgvuldig, netjes en accuraat

 
Je rapporteert in deze rol aan de Manager Product Development.

Wij bieden 
We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Ad de Koning, Director R & D bij HortiMaX via 015-3620300. Spreekt deze baan je aan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV. 

Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com. Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.

Upcoming events

GreenSys
20-24 August 2017
Beijing, China

AMHPAC
24-25 August 2017
Nayarit, Mexico

Asia Fruit Logistica
6-8 September
Hong Kong

Dni Ogrodnika
9-10 September
GoƂuchów, Poland

Canadian Greenhouse Conference
4-5 October
Niagara Falls, Canada

Expo Agroalimentaria
14-17 November
Irapuato, Guanjajuato, Mexico

MJBizCon
15-17 November
Las Vegas, USA

Yugagro
28 Nov. - 1 Dec.
Krasnodar, Russia

Growtech Eurasia
28 Nov. - 1 Dec.
Istanbul, Turkey