Electrical Engineer

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.
Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Operations op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een ervaren 

ELECTRICAL ENGINEER 

De Electrical Engineer die wij zoeken is een pietje precies, maakt een gedetailleerd ontwerp, draagt de gegevens op een overzichtelijke wijze over en zorgt voor snelle en duidelijke elektrotechnische verkoopondersteuning. 

Je tekent en ontwerpt elektrotechnische ( aansluit ) schema’s en detailtekeningen voor schakelpanelen, computerapparatuur en ook voor water units. 
Verder zorg je ook voor de werkvoorbereiding, dat betekent dat je de benodigde materiaalspecificaties uitwerkt op basis van je elektrotechnische tekeningen. De documentatie lever je tijdig op ten behoeve van assemblage en installatie. 
Je rapporteert in deze rol aan de Chief Operations Officer. 
 
Jouw profiel         

  • Een afgeronde opleiding elektrotechniek of meet- en regeltechniek op minimaal HBO niveau 
  • Ervaring met het ontwerpen en installeren van elektrotechnische projecten binnen de tuinbouwsector 
  • Praktische ontwerp- en tekenervaring en kunnen werken met CAD systemen
  • Je bent analytisch en je werkt zorgvuldig, netjes en accuraat

 
Je rapporteert in deze rol aan de Chief Operations Officer.

Wij bieden 
We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. 

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Erwin Schalkx, Chief Operations Officer bij HortiMaX via 015-3620300. Ben jij de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV. Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com


Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.

Upcoming events

GreenSys
20-24 August 2017
Beijing, China

AMHPAC
24-25 August 2017
Nayarit, Mexico

Asia Fruit Logistica
6-8 September
Hong Kong

Dni Ogrodnika
9-10 September
GoƂuchów, Poland

Canadian Greenhouse Conference
4-5 October
Niagara Falls, Canada

Expo Agroalimentaria
14-17 November
Irapuato, Guanjajuato, Mexico

MJBizCon
15-17 November
Las Vegas, USA

Yugagro
28 Nov. - 1 Dec.
Krasnodar, Russia

Growtech Eurasia
28 Nov. - 1 Dec.
Istanbul, Turkey