Asssembly Employee

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 90 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Productie op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een energieke , ervaren  

MEDEWERKER ASSEMBLAGE (WATER) 

In deze veelzijdige rol ben je werkzaam binnen onze productie afdeling

Jij bent verantwoordelijk voor de assemblage van watertechnische installaties en apparaten, waarbij je de onderdelen assembleert tot halffabricaat of eindproduct aan de hand van de tekening, de montagelijst of de installatiehandleiding. Dat betekent ook o.a. dat je technische storingen in onze producten snel en kwalitatief goed kunt oplossen en dat je de juiste diagnose stelt voor wat betreft de uit te voeren assemblage en/ of reparatie. 
Je bewaakt voordurend de kwaliteit van het proces en je meldt tijdig afwijkingen in type en aantallen van de geleverde onderdelen. Je hanteert probleemloos steeds de juiste tekeningen, installatie handleidingen, testprotocollen en meetmiddelen. 

Verder zorg je er ook voor dat de werkzaamheden en gebruikte onderdelen juist, tijdig en volledig worden geregistreerd en je geeft op tijd aan wanneer de voorraad van artikelen onder niveau raakt. 
Je rapporteert in deze rol aan de productiemanager. 


Wij zoeken
Je hebt een relevante, technische MBO opleiding, minimaal vijf jaar relevante ervaring en je hebt affiniteit met de tuinbouwsector. 
Je hebt een goed technologisch inzicht en je werk netjes, zorgvuldig en accuraat. 

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden 

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Elmer Laken, Productiemanager bij HortiMaX via 015-3620300. Ben jij de geschikte kandidaat, dan ontvangen wij graag je sollicitatie, voorzien van CV, ten name van onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com

 

Upcoming events

2017

Expo Agroalimentaria
14-17 November
Irapuato, Guanjajuato, Mexico

MJBizConference
15-17 November
Las Vegas, USA

Yugagro
28 Nov. - 1 Dec.
Krasnodar, Russia

Growtech Eurasia
28 Nov. - 1 Dec.
Istanbul, Turkey

2018

SIVAL 
16-18 January
Angers, France

IPM Essen
23-26 January
Essen, Germany

Fruit Logistica
7-9 February
Berlin, Germany

HortiContact
20-22 February
Gorinchem, The Netherlands