Asssembly Employee

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 90 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Productie op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een energieke , ervaren

MEDEWERKER ASSEMBLAGE (WATER)

In deze veelzijdige rol ben je werkzaam binnen onze productie afdeling

Jij bent verantwoordelijk voor de assemblage van watertechnische installaties en apparaten, waarbij je de onderdelen assembleert tot halffabricaat of eindproduct aan de hand van de tekening, de montagelijst of de installatiehandleiding. Dat betekent ook o.a. dat je technische storingen in onze producten snel en kwalitatief goed kunt oplossen en dat je de juiste diagnose stelt voor wat betreft de uit te voeren assemblage en/ of reparatie. 
Je bewaakt voordurend de kwaliteit van het proces en je meldt tijdig afwijkingen in type en aantallen van de geleverde onderdelen. Je hanteert probleemloos steeds de juiste tekeningen, installatie handleidingen, testprotocollen en meetmiddelen.

Verder zorg je er ook voor dat de werkzaamheden en gebruikte onderdelen juist, tijdig en volledig worden geregistreerd en je geeft op tijd aan wanneer de voorraad van artikelen onder niveau raakt. 
Je rapporteert in deze rol aan de productiemanager.


Wij zoeken
Je hebt een relevante, technische MBO opleiding, minimaal vijf jaar relevante ervaring en je hebt affiniteit met de tuinbouwsector. 
Je hebt een goed technologisch inzicht en je werk netjes, zorgvuldig en accuraat.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze functie, of een uitgebreide functieomschrijving contact op met Elmer Laken, Productiemanager bij HortiMaX via 015-3620300. Ben jij de geschikte kandidaat, dan ontvangen wij graag je sollicitatie, voorzien van CV, ten name van onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com

 

Upcoming events

2018

HortiContact
20-22 February
Gorinchem, The Netherlands

Shouguang Veg. Expo
20-22 March
Shouguang, China

Hortiflorexpo IPM
9-12 May
Beijing, China

GreenTech
12-14 June
Amsterdam RAI, The Netherlands

Cultivate '18
14-17 July
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 October
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 November
Irapuato Mexico