Assembly Team Leader

HortiMaX is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van proces- en bedrijfsautomatisering voor de professionele tuinbouw. Met meer dan 80 toegewijde medewerkers verkopen, ontwikkelen, produceren en onderhouden we systemen voor klimaatregeling, watergift en arbeidsregistratie. Onze geavanceerde systemen worden geleverd via een wereldwijd dealernetwerk.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Maasdijk. Daarnaast opereert HortiMaX vanuit lokale vestigingen in Frankrijk, Spanje, Canada, USA, China en Mexico.

Vanwege een sterke internationale groei en dito ambities zijn wij voor onze afdeling Operations op onze hoofdvestiging te Maasdijk op zoek naar een innovatieve en resultaat gerichte

                            Assembly Team Leader

Een harde werker, die als meewerkend voorman de afdeling assemblage op een innovatieve manier aanstuurt en weet te enthousiasmeren.

Je verbetert en borgt het productieproces en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de afgesproken doelstellingen Je bent dagelijks bezig met het stimuleren en faciliteren van verbeteringen binnen de organisatie en met de technische aspecten van het productieproces. Daarnaast ben je gespreks- en sparringpartner voor jouw collega – teamleiders en voor het management van HortiMaX.

Jouw profiel:

Een afgeronde, technische opleiding op MBO niveau, bij voorkeur elektrotechniek of WTB

  • Minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring binnen een technisch productiebedrijf
  • Bekend met leanmethodieken en in bezit van Yellow- of Green belt, of bereid die te halen
  • Je bent stressbestendig, empathisch en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je rapporteert in deze rol aan de Chief Operations Officer.

Wij bieden

We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Wij bieden een uitdagende functie in een stimulerende werkomgeving bij een innoverend bedrijf.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Erwin Schalkx, Chief Operations  via 015-3620300. Spreekt deze baan je aan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van CV.

Je kunt deze richten aan onze HR-functionaris Ellis de Jong via edjong@hortimax.com. Wij zien je interesse met belangstelling tegemoet.

Upcoming events

GreenSys
20-24 August 2017
Beijing, China

AMHPAC
24-25 August 2017
Nayarit, Mexico

Asia Fruit Logistica
6-8 September
Hong Kong

Dni Ogrodnika
9-10 September
GoƂuchów, Poland

Canadian Greenhouse Conference
4-5 October
Niagara Falls, Canada

Expo Agroalimentaria
14-17 November
Irapuato, Guanjajuato, Mexico

MJBizCon
15-17 November
Las Vegas, USA

Yugagro
28 Nov. - 1 Dec.
Krasnodar, Russia

Growtech Eurasia
28 Nov. - 1 Dec.
Istanbul, Turkey