Ridder-HortiMaX opent nieuw kantoor in Mexico

Op donderdag 9 november werd het nieuwe onderkomen van Ridder-HortiMaX geopend in Santiago de Querétaro, onder een groep van zo’n 70 genodigden. Daarmee wordt het belang van Mexico als strategisch land verder onderstreept en breekt een nieuwe periode aan voor Ridder-HortiMaX in Mexico.Santiago de Querétaro
HortiMaX is al actief in Mexico sinds 2003. Vanaf 2011 zijn de eerste grote projecten verkocht en vestigde HortiMaX zich in Mexico. Door de lokale aanwezigheid van HortiMaX is de business wederom substantieel gegroeid, omdat er veel behoefte is aan lokale ondersteuning. De groei van HortiMaX is ook te danken aan de uitbreiding van het dealer netwerk de laatste jaren. Door de groei voldeed het oude onderkomen niet meer en moest gezocht worden naar een nieuw onderkomen. HortiMaX is verhuisd naar een modernere een up-to-date faciliteit in Central Park, Corporate Building 1, Office 2C in Santiago de Querétaro.


                 Margriet Leemhuis                                   Michèl de Wit                                      Ruben Soto

Veel belangstelling
Bij de opening van het nieuwe pand waren zo’n 70 genodigden aanwezig, waaronder de ambassadeur van Nederland in Mexico, Margriet Leemhuis. Daarnaast was Jean Rummenie aanwezig, landbouwadviseur voor Mexico en Cuba bij het ministerie van economische zaken. Vanuit Nederland was ook Sjaak Bakker, CEO van HortiMaX aanwezig. Margriet Leemhuis sprak alle aanwezigen toe. Daarnaast hielden Michèl de Wit (CCO van HortiMaX) en Ruben Soto (General Manager HortiMaX Mexico) een korte toespraak. Michèl de Wit: “Met de opening van het nieuwe pand onderstrepen we nog meer het strategische belang van onze activiteiten in Mexico. Vanuit deze faciliteit zijn we nog meer in staat tot betere en snellere dienstverlening. Daar is veel behoefte aan. Dit moet dan ook de basis zijn voor verdere groei in Mexico”. 
 Toekomst plannen
Om een succesvolle tijd te benadrukken kreeg Ruben Soto, General Manager van HortiMaX Mexico, een exclusieve klok aangeboden met de nieuwe merkbelofte ‘Helping you grow your way’. Sjaak Bakker, CEO van HortiMaX: “Dit is een mooi moment of tijdstip voor de aftrap naar verdere groei. Onze ambitie is om het team sterk uit te breiden. Het kantoor moet op termijn doorgroeien naar een Ridder knowledge center, waar we nog beter over alle aspecten van greenhouse growing knowledge and technology adviezen kunnen geven. We kijken uit naar een succesvolle tijd.”  
 

Upcoming events

BEURZEN

2018

HortiContact
20-22 februari
Gorinchem

Shouguang Veg. Expo
20-22 maart
Shouguang, China

MJBizConNEXT US
9-11 May 2018, Booth #1342
Ernest N. Morial Convention Center, New Orleans, LA
US

Hortiflorexpo IPM
9-12 mei
Beijing, China

GreenTech
12-14 juni
Amsterdam RAI

Cultivate '18
14-17 juli
Columbus, OH, USA

Canadian Greenhouse Conference
3+4 oktober
Niagra Falls, Canada

Expo AgroAlimentaria
13-16 november
Irapuato Mexico